Sydänkakku on tehty kotona, ja on siten kostutettu itse puristetulla sitruunamehulla ja täytetty vähäsokerisella kirsikkahillolla sekä valkosuklaa-kermavaahdolla. Päällä Saksasta tuliaisena tuotua valkoista sokerimassaa ja vähän mustaa elintarvikeväriä.
Ruusukoristeinen kakku meni lahjaksi avomieheni äidille. Se on muuten samaa tavaraa kuin sydänkakkukin, mutta kirsikkahillon tilalla on vähäsokerista mansikkahilloa, ja päällä oleva ruusukoriste on sokerimassan sijaan marsipaania.
Tiedän isäni pitävän kakuista, ja aina syksyisin hän sananmukaisesti tyrkyttää kaikille omenia joita omenapuutarhan lukuisista puista löytyy enemmänkin kuin tarpeeksi..joten viimeisimpänä muttei vähäisimpänä uusin tekeleeni: omenakakku! Nimestään huolimatta sisältää vadelmahilloa ja kreemiä, kuorrutettu marsipaanilla, ja maalattu elintarvikeväreillä. Sain siitä aika paljon positiivista palautetta, sekä matkalla että kotona.
![]() |
Sininen mustikka-kermakakku. |
![]() |
Sininen kakku. |
![]() |
Kirsikka-valkosuklaakermakakku sokerimassalla. |
![]() |
Sydänkakku. |
![]() |
Sydänkakku. |
![]() |
Mansikka-valkosuklaakermakakku sokerimassalla ja marsipaaniruusuilla. |
![]() |
Ruusukoristeet lähempää. |
![]() |
Vadelma-kreemi -omenakakku! |
![]() |
Omenakakku |
![]() |
Omenakakku |
![]() |
Omenakakku |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti