maanantai 29. huhtikuuta 2013

Valkosuklaarouhekakkua ja pääsiäisleipomuksia

Sainpa aikaiseksi siirtää loputkin kuvat puhelimestani koneelle. Eli vähän myöhässä, mutta eikös sitä sanota että parempi myöhään kuin ei milloinkaan:

Valkosuklaarouhekakku

Tällä kertaa päätin laittaa jotain muuta kuin vadelmahilloa, ja löysinkin sitten metsämansikkatäytettä. Tuoksui muuten todella ihanalta, ja makukin oli oikein hyvä! Lisäksi väliin tuli myös kermahyydykettä, päälle kermaa ja valkosuklaarouhetta. Kukka päällä on marsipaania.



Pääsiäisbebet

En huomannut itse ottaa pääsiäisbebeistäni kuvia, mutta vein niitä pari vanhemmilleni tuliaisiksi ja äiti sitten niistä näpsikin kuvia. Pohja siis santaikinaa, täytteinä aprikoosihilloa ja kreemiä. Kuorrute on banaani-souplessea (kasvirasvapohjainen kuorrute) ja raidat tummaa suklaata.



Pääsiäismunakakut

Pääsiäisen hengessä tein myös pääsiäismunakakkuja. Tuon kuvissa olevan veinkin tuliaisiksi avomiehen vanhemmille, kovasti tuntuivat tykkäävän. Sisällä siinä oli perus sokerikakkupohja, tropical-täytettä ja kermahyydykettä. Päällystetty kreemillä, jonka päällä marsipaania. Koristeltu suklaalla, kreemillä ja marsipaanikukilla. Sininen nauha on sokerimassaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti